ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Σιδηροκατασκευές - Εμπόριο Σιδήρου - Μεταλλικά Έπιπλα - Τέντες Λήμνος


Η επιχείρησή μας “ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λήμνο, δραστηριοποιείται από το 1990 με σιδηροκατασκευές παντός είδους, προσφέροντας ποιοτικές, κομψές και οικονομικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Λήμνο.

Αποτελώντας από τους πιο παλιούς σιδεράδες στην Λήμνο, με εμπειρία που ξεπερνά τα 40 χρόνια και διαθέτοντας τα κατάλληλα μέσα, ο κ. Γιαννουλάκης, μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε είδους σιδηροκατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, όσο δύσκολη και αν είναι...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας δημιουργεί και σας προσφέρει κατασκευές που ανταποκρίνονται άριστα στις αισθητικές σας απαιτήσεις αλλά σε κάθε σας ανάγκη.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα σιδήρου, μεταλλικά έπιπλα, ντουλάπες, είδη περίφραξης, σόμπες και πολλά ακόμα προϊόντα σε οικονομικές τιμές.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας, προκειμένου να μελετήσουμε τις ανάγκες του χώρου σας και τις δικές σας προκειμένου να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Λήμνο.

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Συνδυάζοντας την μακροχρόνια εμπειρία με την τεχνογνωσία της στο χώρο του σιδήρου, αποτελεί ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας αλλά και την δημιουργία ξεχωριστών μεταλλικών επίπλων...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΕΝΤΕΣ
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ

Δημιουργούμε μοναδικά και ξεχωριστά χειροποίητα μεταλλικά έπιπλα για τον κήπο, την βεράντα και την κρεβατοκάμαρά σας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε μεταλλικό έπιπλο επιθυμείτε, στο στυλ και στο σχέδιο που επιθυμείτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ