ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ | Σιδηροκατασκευές - Εμπόριο Σιδήρου - Μεταλλικά Έπιπλα - Τέντες Λήμνος


Η επιχείρηση μας “ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λήμνο, συνδυάζοντας την μακροχρόνια εμπειρία με την τεχνογνωσία της στο χώρο του σιδήρου, αποτελεί ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας αλλά και την δημιουργία ξεχωριστών μεταλλικών επίπλων.

Με πρωταρχικό στόχο την βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, δημιουργούμε και σας προσφέρουμε σιδηροκατασκευές που ανταποκρίνονται άριστα στις αισθητικές σας απαιτήσεις αλλά σε κάθε σας ανάγκη.

Οι δυνατότητες μας συνάδουν με τη σύγχρονη τεχνολογία και αρχιτεκτονική, έτσι ώστε κάθε έργο που παραδίδουμε να είναι άρτιο κατασκευαστικά και ποιοτικά, αλλά και να ταιριάζει άψογα με το στιλ του κτιρίου σας.
 
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Με τέχνη και μεράκι, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλων των τύπων τις σιδηροκατασκευές, σε μοντέρνο ή παραδοσιακό στυλ προκειμένου να ταιριάζουν στο στυλ του κτιρίου σας.
 
  Παραδοσιακά & Μοντέρνα Κάγκελα
  Περιφράξεις
  Μεταλλικές Στέγες
  Μεταλλικά Στέγαστρα - Υπόστεγα
  Πέργκολες
  Εσωτερικές & Εξωτερικές Σκάλες
  Μεταλλικά Πατάρια
  Ασφάλειες Παραθύρων
  Μεταλλικά Κτίρια
  Ειδικές Κατασκευές
 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Έπειτα από προσεκτική μελέτη του κτιρίου σας, σας προτείνουμε την πιο λειτουργική και συμφέρουσα λύση για κάθε μεταλλική κατασκευή η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες τόσο τις δικές σας όσο και του κτιρίου σας.

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που χρειάζεστε για τον χώρο σας και εμείς θα αναλάβουμε να το φέρουμε σε πέρας, στοχεύοντας πάντα σε ένα άψογα αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα.

Σε όλες τις μεταλλικές κατασκευές που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής, χωρίς όμως να επηρεάζεται η ποιότητα των κατασκευών μας.
 

 


 

 
 
 
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ 

Δημιουργούμε μοναδικά και ξεχωριστά χειροποίητα μεταλλικά έπιπλα για τον κήπο, την βεράντα και την κρεβατοκάμαρά σας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε μεταλλικό έπιπλο επιθυμείτε, στο στυλ και στο σχέδιο που επιθυμείτε.

Παράλληλα, σε εμάς θα βρείτε ντουλάπες μεταλλικές και γαλβανιζέ, στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε.

Όλες οι κατασκευές που σας προσφέρουμε ξεχωρίζουν για την άψογη αισθητική τους, για την άριστη ποιότητά τους καθώς και για την υψηλή αντοχής τους στο χρόνο.
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
η περάστε από το κατάστημά μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για την κατασκευή που επιθυμείτε για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Λήμνο.